Целувките на Анна

За филма

Държава: Канада
Година: 2002
Жанрове: Лайфстайл

В ролите: Анна Олсън


"Sugar": поредица за сладкарски техники и рецепти, продукция на "Food Network".

Сигурно знаете, че една от най-сигурните терапии срещу униние и лошо настроение е похапването на сладки неща. А то почти винаги върви с угризения и притеснения за линията. Само че животът е твърде кратък, за да натоварваме малкото удоволствия, които си позволяваме, с гузни мисли и броене на калории.


На това мнение е и знаменитата сладкарка Anna Olson (впрочем притежателка на стройна фигура). Тя вдъхновено ни напомня всичко онова, което обичаме в сладкишите – аромата, сладостта, връщането към детските спомени и най-вече усещането за празник. С „Целувките на Анна” и приготвянето на специалитети се превръща в празник.
А ако се притеснявате от провал, Анна Олсън с лекота ще опровергае твърдението, че сладкарството е коварна материя, в която дори добри кулинари се провалят. При нея няма загадъчни формулировки от типа „колкото поема” и „като удвои размера си”. Тя е човек на точните пропорции и съотношения.


Със спокойствието, присъщо на професионализма, Анна ни превежда през най-сложните рецепти за ирландски банофи пай, кокосови сладки, лимонов пудинг. Покрай приготвянето Анна споделя с нас трикове и любопитни факти за продуктите. Ако се пристрастите към приготвянето на домашни сладкиши, имайте предвид, че с хубавото не можеш да прекалиш. Преди да се захване професионално със сладкарството, самата госпожа Олсън е била банков инспектор. Не знаем дали банковият свят е загубил добър финансист, но сме сигурни, че сладкарството и телевизионната аудитория са спечелили вдъхновен адепт, комуто можеш да се довериш. Така че ако сладкото е вашата слабост, сега е моментът да я превърнете в своята най-силна карта, подпечатана с „Целувките на Анна”.



От 7 февруари 2011 г. по Fiesta TV.

ИЗБРАНО