В името на любовта

За филма

Държава: Мексико
Година: 2008
Жанрове: Сапун

Режисьор: (сценарий) Denisse Pfeiffer

В ролите: Leticia Calderón, Victoria Ruffo, Laura Flores, Allisson Lozano, Altair Jarabo, Sebastián Zurita, Luis Hacha


"En nombre del amor": Римейк на мексиканската теленовела „Cadenas de amargura" (1991). Зловеща семейна тайна преобръща съдби...

Макарена и Карлота са сестри, които живеят в малко мексиканско градче. Двете се влюбват в един и същи мъж и последствията от тази любов, която бележи живота им, ги преследват години наред - те са преживели много болка, самота и разочарование. В същото време Палома и Ромина са приятелки от детинство и израстват заедно. Вече в тийнейджърска възраст, когато идва първата любов, между тях се появяват ревност, завист и съперничество за обичта на едно момче.


След смъртта на родителите си, Палома е принудена да живее в дома на своите лели, стари моми - Макарена и Карлота. Макарена е мила и любезна с момичето, разбираща и има близка връзка с племенницата си, докато леля Карлота е твърде авторитарна, държи се странно и се опитва да вгорчи живота на племенницата си. Двете сестри пазят зловеща семейна тайна, която ще промени напълно живота на Палома.


Съдбата е подготвила още една изненада за Палома – неочаквано тя ще се влюби в годеника на най-добрата си приятелка. Палома вярва, че е срещнала първата любов с Иняки, с когото планират да се оженят, докато леля й Карлота прави всичко възможно да ги раздели завинаги - и успява. Емилиано обича Палома, но мълчи, докато тя е с Иняки - после пък не разбира как се е оказал годеник на приятелката й Ромина... Леля й Карлота го мрази, но той се бори, за да бъде с Палома.


Тайната на семейството е пазена ревностно от лелите през годините и тя засяга най-много живота на Палома. Когато тя я разкрива, животът й се променя драстично.


От 30 януари 2012 г. по bTV Lady. От 20 март 2013 г. - повторение.

ИЗБРАНО