Хамелеони

За филма

Държава: Мексико
Година: 2009
Жанрове: Екшън

Режисьор: (сценарий) Gustavo Barrios, Diana Segovia

В ролите: Алфонсо Ерера, Едит Гонсалес, Белинда, Гийермо Гарсия Канту, Мануел Ибаниес, Хосе Луис Ресендес


"Camaleones": двама изкусни крадци стават съдружници по принуда.

Приключението започва с неочакваната среща между двама маскирани непознати, които се опитват по едно и също време да откраднат скъпи бижута и произведения на изкуството. За тяхно нещастие, те са разкрити и въпреки че успяват да избягат, стават известни по много необичаен начин.


Валентина Исагире и Себастиан Харамийо са "хамелеоните" - най-изкусните крадци в Мексико, които променят до неузнаваемост външния си вид и никога досега не са били залавяни. Те не просто не се понасят, те се ненавиждат. Всеки един от тях обаче е принуден да работи за Господаря - тайнствена фигура, която не са виждали, но на която трябва да се подчинят.


Господарят държи в затвора годеникa на Валентина – Педро по обвинение в кражба и бащата на Себастиан – дон Армандо, чийто арест и обвинение са несправедливи. Той е поставил ултиматум на хамелеоните: или крадат за него, или убива близките им в затвора.

Изправени пред риска да бъдат заловени от полицията, Валентина и Себастиан обединяват усилия в опита си да избягат. Двамата успяват да намерят убежище и да започнат работа в престижно училище, чийто собственик се оказва шефът на полицията. Там ги очакват много неизвестни, а и отношенията помежду им се промченят.


Себастиан и Валентина знаят, че не могат да останат дълго време там, защото скоро ще ги разкрият. Проблемите им се удвояват, когато Педро и дон Армандо успяват да избягат от затвора и също се появяват в колежа.

Когато настъпва моментът за бягство, Валентина и Себастиан откриват, че не могат да изоставят учениците си. А от омразата им един към друг не е останала и следа...


Уеб сайт: http://www2.esmas.com/entretenimiento/telenovelas/camaleones/

От 30 януари 2012 г. по bTV Lady.

ИЗБРАНО