Пазителят на Мемфис

За филма

Държава: САЩ
Година: 2010
Жанрове: Крими

Режисьор: (сценарий) Joshua Harto, Liz W. Garcia

В ролите: Джейсън Лий, Сам Хенингс, Алфри Удард, Ейбръхъм Беруби, Ленърд Ърл Хаузи, ДиДжей Куолс


"Memphis Beat": Добре дошли в Мемфис! Място с толкова богата история и култура, което изисква специален полицай, за да пази реда и сигурността.

Комедийна драма в епизоди х43 мин.


Джейсън Лий влиза в ролята на Дуайт Хендрикс - перфектният човек, който да защитава града, който толкова обича. Това рок-енд-рол ченге познава Мемфис по-добре от всеки друг и гарантира сигурността на музикалната мека със собствената си марка справедливост.

Дуайт се ползва от помощта на екип от криминалисти – неговата взискателна шефка, лейтенант Таня Райс (в ролята Алфри Удард), дългогодишният му партньор Чарли Уайт (познат още като Уайтхед) и желаещото по всякакъв начин да му угоди протеже - Сътън. Сред колоритните персонажи са и детектив Реджиналд Грийнбек, сержант Джей Си Лайтфуд и двете жени в живота на Дуайт – неговата майка Пола Ан и бившата му съпруга Александра.


Историята започва с едно разследване на Хендрикс, в което жертвата е дисководеща. В разследването си детективът използва доста нестандартни похвати, с което предизвиква неодобрението на консервативния си шеф лейт. Таня Райс.


2 сезона (2010 - 2011), 20 епизода х43 мин.


От 12 януари 2012 г. по bTV Action. От 30 юли 2014 г. - повторение (сезон II).

ИЗБРАНО