Лакис Сладура

За филма

Държава: Гърция
Година: 2009
Жанрове: Комедия

Режисьор: Никос Запатинас

В ролите: Петрос Филипидис, Зета Дука, Йосиф Маринакис, Христина Алексанян


"Lakis o glykoulis": забавната семейна история за живота на Лакис - перфектен съпруг и баща на три деца.

Той е онеправдан от живота, роднините му го използват, а приятелите му се присмиват. Баща му е доста заможен, но благоволението му не е предназначено за Лакис, а за алчния му брат, който е задържал цялото богатство за себе си. Жена му е повече от амбициозна, самият той се е принудил да изостави образованието си, за да отгледа бедно, но честно, трите си деца.


Иначе Лакис е честен човек, невинен, добродушен и работлив. За него най-голямото богатство са семейството и приятелите му. Въпреки, че получава от близките си само огорчение, Лакис е уверен, че един ден животът ще му се отплати с радост, щастие и спокойствие. И моментът на промяната наистина настъпва, когато съдбата отново го среща с детската му любов Мелина. След смъртта на баща си, Лакис ще изостави незначителната си работа и ще се върне на училищната скамейка, за да постъпи в медицинския университет.


Вторият сезон на сериала ще покаже развръзката на историята. На Лакис не му върви в училище, жена му Вула все още отчаяно се опитва да го използва, а Мелина се отдалечава от него. Но в мига, когато битката изглежда напълно загубена, Лакис проявява смелост и се изправя отново на крака. По-силен, по-мъдър и по-опитен, той вече е спечелил уважението на обкръжението си. Омразата на враговете му се разпалва още повече, когато те осъзнават, че Лакис не е лековерният глупак, който ще обърне и другата си страна, за да бъде ударен.


Дали ще успее Лакис да победи безскрупулния си брат и да спечели онова, което му се полага? Ще изживее ли той мечтаната си любов с Мелина?


Уеб сайт: http://www.megatv.com/lakisoglykoulis/default.asp

От 14 ноември 2011 г. по БНТ1.

ИЗБРАНО