Кварталът на богатитe

За филма

Оригинално заглавие: The O.C. / Orange County
Държава: САЩ
Година: 2003
Жанрове: Комедия

Режисьор: Ian Toynton, Michael Lange, Michael Fresco, Tony Wharmby

В ролите: Peter Gallagher, Kelly Rowan, Benjamin McKenzie, Adam Brody, Rachel Bilson


“Ориндж каунти" - Newport Beach, Orange County, California - е истински рай: богат, прелестно красив крайбрежен квартал, където всичко и всички са образ на самото съвършенство.
Но под бляскавата мантия на охолство се крие един съвсем различен свят – свят на изневери и скрита самоличност, където идеалните членове на семейства живеят своя прикрит, таен живот.

Райън Атууд е 16-годишно момче, притежаващо завиден ум и изключителен коефициент на интелигентност. Той обаче е арестуван за участие в кражба на автомобили. За негов защитник е назначен справедливият Санди Коен (в ролята – Питър Галахър). Нито единият от тях не предполага последиците от тази среща. След като майката на Райън го гони от дома си, Санди решава временно да приюти бурния младеж. Съпругата му – Кирстен е образец на жена, съпруга, майка и бизнес дама. С тях живее и синът им Сет, който със спокойния си нрав и мечтателски порив съвсем не се вписва в общата картина на богаташките деца. Двамата тийнейджъри очевидно са съвсем различни, но това не им пречи отлично да си паснат.

Историята на сериала ни пренася в дома на заможното семейство Коен. Прекрасната им къща, изискано обкръжение и безоблачно ежедневие се преплитат с чисто човешките им страхове, грешки и пороци. Действието умело ни пренася от уюта на дома в динамиката на бизнеса, тийнейджърските грешки и полемиката за цената на истинската любов и човешките достойнства.

От 7 януари 2008 г. по bTV (сезон IV).

ИЗБРАНО