Вечно лято

За филма

Държава: САЩ
Година: 2004
Жанрове: Юношески

Режисьор: (сценарий) Lori Loughlin, Stephen Tolkin

В ролите: Lori Loughlin, Merrin Dungey, Ryan Kwanten, Jesse McCartney, Kay Panabaker, Zac Efron


"Summerland": Bradin, Nikki и Derrick са три деца от нормално средно канзаско семейство. Целият им живот се преобръща, когато родителите им трагично загиват в автомобилна катастрофа...

Ава Грегъри (в ролята - Lori Loughlin) води идеален живот. Тя е неомъжена, има хубава къща на калифорнийското крайбрежие и работи като моден дизайнер. Но животът й се променя, когато сестра й и нейният съпруг загиват при катастрофа. Ава трябва да поеме грижите за племенницата си Ники и за двамата си племенници Брейдин и Дерик. Ава разчита на помощта на своите верни приятели Джони, Джей и Сузана. Джони е нейно бивше гадже. Той поема функциите на бащата, но самият той не е сигурен каква посока да поеме в живота.



Джей е ерген и любимото му занимание е сърфът. Той подтиква Брейдин да се заеме с този спорт. Сузана работи заедно с Ава и двете си имат пълно доверие. Брейдин е най-голямото дете, на 16 години, и като всеки тийнейджър изпитва гняв към света. Той се влюбва в треньорката си по сърф Ерика. Ники е на 12 години. Тя понякога мрази Ава за това, че замества майка им. Дерик е на 8. На него му е най-трудно да приеме факта, че родителите му вече ги няма.


По Pro.bg от 16 януари 2010 г., повторение от 1 декември 2010 г.

ИЗБРАНО