Незабравима

За филма

Оригинално заглавие: Unutulmaz
Държава: Турция
Година: 2009
Жанрове: Сапун

Режисьор: Ерсой Гюлер

В ролите: Серхан Яваш, Синем Йозтуфан, Йозлем Йълмъз, Бура Гюлсой, Айлин Арасъл


Награда за най-добър сериал през 2009 г. от ТАЧЕД (Съюза на анадолските работещи и пенсионери).
Сериалът проследява историята на две сестри и един мъж, затворени в любовен триъгълник, от който трудно могат да излязат, без някой да бъде наранен.

Главният герой Харун Асланоглу е богат наследник и ръководи голяма компания за морски транспорт, а Мелда отговаря за външната търговия там. Тя и сестра Еда й живеят в беден квартал заедно със семейството си. Еда е млада студентка по моден дизайн и в свободното си време обича да танцува и да излиза с приятели. Скоро тя разбира, че ще има зет, но преди да се запознае с него една безобиден инцидент я среща с мъжа, който ще промени живота й завинаги. Оказва се обаче, че същият този мъж е нейния бъдещи зет Харун, който вече е предложил брак на сестра й Мелда и оттам насетне любовният триъгълник се превръща в сложна плетеница от болка, обич, дълг и състрадание.

Ролите се озвучават от Милена Живкова, Десислава Знаменова, Нина Гавазова, Даниел Цочев, Любомир Младенов и Симеон Владов.

Два сезона, 90 епизода.
Уеб сайт: unutulmazdizi.com/

От 10 януари до 24 февруари 2010 г. и от 14 юни до 8 септември 2010 г. по Нова телевизия (I и II сезон). От 20 февруари 2012 г. - повторение.
От 18 януари до 25 февруари 2010 г. и от 15 юни до 9 септември 2010 г. по Diema Family (I и II сезон). От 22 декември 2012 г. - повторение (сезон II).

От 3 октомври 2016 г. по bTV.

ИЗБРАНО