Да свалиш Алекс

За филма

Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Rob Hanning

В ролите: Джена Елфман, Джош Рандал, Дабни Коулман, Джилиан Бах, Хю Бонвил


"Courting Alex": Млада, красива, ерудирана и еманципирана адвокатка се опитва да балансира между кариерата в храма на Темида и личния си живот.


Работохоличката Алекс Роуз (Jenna Elfman, позната ни като Дарма от сериала „Dharma & Greg”, 1997-2002) може да се похвали със завидни професионални успехи, но всичко това е за сметка на отношенията й с мъжете, които на практика липсват. Каквото и да прави, Алекс не може да спре да говори за работа, дори когато е на романтична среща! А после се чуди защо мъжът не й се обажда… Затова не е случайно, че едно от работните заглавия на сериала е „Всичко, което знам за мъжете”. А то, в случая на Алекс, не е много!


Баща й Бил, в чиято кантора двамата се трудят заедно, настойчиво се опитва да я сватоса с колегата Стивън, към когото обаче тя не изпитва даже подобие на чувство. Все пак Алекс поназнайва какво е любовна тръпка… Тя си пада по Скот Ларсън (Josh Randall), собственик на малък локал. За нея той е “идеалният” мъж, но пък баща й изобщо не го харесва…



Скот също не е безразличен към Алекс и импровизира неуморно в десетки комични ситуации с една единствена цел – да спечели сърцето на адвокатката. Проблем обаче представлява фактът, че баща й иска на всяка цена да купи и разруши локала, за да направи място за бизнес сграда на свой клиент. Скот обаче не е склонен да се раздели със заведението на никаква цена.


В началото Алекс ще трябва да играе ролята на „агент под прикритие” и да склони Скот да си продаде заведението. Но двамата много бързо ще намерят и други поводи да се виждат постоянно...


13 епизода х30 мин.


От 1 октомври 2009 г. по bTV Comedy.

ИЗБРАНО