Наричаха я Луна

За филма

Държава: Колумбия
Година: 2004
Жанрове: Сапун

Режисьор: Diana Ávila, Mario González

В ролите: Габи Еспино, Кристиян Мейер


"Luna, la heredera": Младата и красива девойка Луна /Габи Еспино/ живее с майка си в малко селце на брега на Карибско море. Райската природа на това място привлича вниманието на дон Естебан - крупен бизнесмен, който иска да построи тук голям туристически комплекс. За целта той си е осигурил подръжката на богати капиталовложители. Ръководител на проекта е Михарес, один от приближените на дон Эстебан. За да ускори максимално покупката на всички участъци в региона, Михарес на свой ред назначава за свой помощник импулсивния и безпринципен Игнасио. Но майката на Луна, Виктория Мендоса, категорично отказва да продаде земите си, които са в центъра на проекта.
Младият предприемач Маурисио Гарсия /Кристиан Мейер/ има да разчиства стари сметки с дон Естебан. Маурисио мечтае да отмъсти на богаташа, причинил смъртта на съпругата му, и да попречи на плановете му. Това е истинската причина, поради която той помага на наплашената Виктория да отстоява правата си. За да бъде по-близо до дон Естебан, Маурисио не се поколебава да стане любовник на неговата племеннца Даниела.
Беузскрупулният Игнасио смята, че е намерил решение на проблема - той хладнокръвно убива Виктория. Сега вече лесно ще принуди наследницата на живописните плажове, Луна, да отстъпи пред натиска на дон Естебан.
Ала коварният план на Игнасио е осуетен – Луна заминава за столицата Богота и се скрива в дома на леля си Беатрис. Там животът на главната героиня изненадващо се променя ...

ИЗБРАНО