Обвързани

За филма

Оригинално заглавие: Rules of Engagement
Държава: САЩ
Година: 2007
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Tom Hertz, Linda Videtti Figueiredo

В ролите: Оливър Хъдсън, Бианка Кайлич, Мегън Прайс, Дейвид Спейд, Патрик Уорбъртън


Ситуационна комедия за сложните взаимоотношения между мъжа и жената - през погледа на две семейни двойки и техния неомъжен приятел.
Какъв е животът след брака? А преди? И изобщо на кого му трябва сериозна връзка? Героите умуват над тези „екзистенциални” въпроси...

Адам и Дженифър са наскоро сгодени и са твърдо убедени, че привличането между тях ще е вечно; Джеф и Одри са отдавна женени от 12 години насам и са на по-различно мнение: за Джеф сексът отдавна е „заменен с любимото вечерно токшоу”... Самотният им приятел Ръсел пък търси любовта в множество различни връзки - „прави каквото си иска, излиза с когото си иска, но си ляга с... който се навие”. Благодарение на семействата на приятелите си, Ръсел има възможността да наблюдава отблизо два крайни и различни аспекта в отношенията между мъжа и жената.

Ситкомът ни въвежда в живота на тези петима приятели, които по своему изживявят и разбират любовта, кара ни да погледнем по различен начин на обвързването и различните му форми. „Обвързани” показва как връзките между мъже и жените изглеждат като спускане по стръмен склон: колкото и подробен разказ да получиш, трябва сам да преминеш по трасето за да разбереш сам за себе си - какво точно означава любовта.

7 сезона (2007 - 2013), епизоди х30 мин.

От 27 юли 2009 г. по Fox Life. От 18 февруари 2014 г. - сезон VI.

ИЗБРАНО