Последният мафиотски брак

За филма

Държава: САЩ
Година: 1993
Жанрове: Драма

Режисьор: John Patterson

В ролите: Ерик Робъртс, Нанси Маккиън, Бен Газара, Алекс Роко


"Love, Honor & Obey: The Last Mafia Marriage": Базиран на истинската история на Бил и Розали Бонано, членове на две от най-влиятелните мафиотски фамилии през 50-те и 60-те години на миналия век в Ню Йорк. Вътрешните борби за надмощие в италианската Коза Ностра и оформилата се в последствие война между гангстерите и властите, всъщност е само фона, на който се развива историята на Бил и Розали Бонано.

Розали е дъщеря на една от най-влиятелните фамилии в сицилианската мафия. Отгледана като в саксия, тя е наивна и добре образована, но дори не подозира за същинската дейност на семейството си. Бил е син на легендарния мафиотски бос Джо Бонано - една от най-влиятелните фигури в сицилианския подземен свят. Двамата с Розали израстват заедно и бракът им е повече от задължителен за скрепяване връзките на двете фамилии. Когато двамата се женят, Бил е студент по право в Аризона и семейството му се опитва да го държи настрана от бизнеса.

Движен от кода на честта, Бил е разкъсван между традициите и новите идеали, между сицилианското наследство и американската мечта...

ИЗБРАНО