Студентски години

За филма

Държава: Канада
Година: 2007
Жанрове: Драма

Режисьор: Chris Grismer, Graeme Lynch, Sturla Gunnarsson

В ролите: Чарити Шей, Рандал Едуардс, Дженифър Милър, Брандън Джей МакЛарън


"The Best Years": Да те приемат в университет е предизвикателство. А да се пренесеш в кампуса за цели 4 години си е истинско приключение. И то такова, в което има както весели и приятни моменти, така и не толкова хубави. Саманта Бест най-накрая е сбъднала мечтата си да я приемат в престижен университет. Проблемът е, че тя не разполага с почти никакви финансови средства, за да се издържа по време на следването си, и все още не е измислила как ще реши този проблем!

Саманта бързо се сприятелява с няколко души, нейни колеги, и новосформираната група дори решава да си организира специален частен купон по случай началото на учебната година. Така докато всички останали студенти се забавляват по дискотеките, Саманта и новите й приятели имат други намерения. С подправени документи за самоличност те си купуват алкохол и с помощта на някои не дотам законни методи успяват да отключат вратата за покрива на общежитието си. Там те завихрят малък частен купон, който обаче много бързо се превръща в трагедия, когато едно от момчетата пада от ръба и умира.

Останалите са в шок и се чудят какво да предприемат. Когато разумът малко по малко започва да се връща, оцелелите си дават ясна сметка, че ако си признаят всичко, те ще бъдат изкарани виновни. Те решават да скрият истината и да се правят, че нямат нищо общо с инцидента. Но дали всичките са в състояние да поддържат лъжата?



Сериалът до момента (от м. май 2009 г. по GTV) се състои от един сезон с излъчени 13 епизода и потвърден втори сезон с 8 нови епизода. Уеб сайт: http://www.thebestyearstv.com/

ИЗБРАНО