Пума боецът

За филма

Държава: Германия
Година: 2000
Жанрове: Екшън

Режисьор: Michael Heiter

В ролите: Mickey Hardt, Maria Petz, Susanne Hoss, Ercan Durmaz, Armin Dillenberger


"Der Puma - Kämpfer mit Herz": Инспектор Джаки Уинтър и Мехмет Шулз се борят с престъпността в отдела за криминални разследвания на полицията в Берлин. Заедно те са неповторим екип и докато останалите им колеги винаги опират до специалните части, когато положението стане много напечено, Джаки и Мехмед се осланят единствено на детектива под прикритие Джош Енгел, по-известен под името „Пума”.


Той не се бои да влезе дори в устата на лъва невъоръжен, когато владее бойните изкуства толкова добре. Иначе Джош се идържа, като ръководи школа по таекуондо в сърцето на града. Нещо повече – макар школата му да не върви особено добре, той обожава работата си с децата от улицата, но именно финансовото му положение го принуждава да помага на Джаки Уинтър като агент под прикритие.

Наред с дневната си работа в училището, той прилага изключителна находчивост и бойните си знания в разплитането на особено сложни и тежки престъпления.

Удивителните способности на 31-годишния бивш модел Мики Хард в бойните изкуства успяват да предизвикат симпатиите на младите фенове на екшъна.


Експертът по бойни изкуства от Хонг Конг - Дони Йен - е нает като хореограф на сцените, в които се използват такива и успява заедно с това да съчетае и работата като режисьор на”Пума боецът”. Всичко това придава изключително реалистичен вид на бойните сцени в сериала.


От 6 август 2011 г. по Diema. От 6 октомври 2014 г. - повторение. От 26 юли 2015 г. - ново повторение. От 28 май 2016 г. - следващо повторение.

ИЗБРАНО