Къщурки

За филма

Държава: САЩ
Година: 2000
Жанрове: Риалити

Режисьор: (продуценти) Lauren Lazin, Dave Sirulnick

В ролите: William F. Smith, Bam Margera, Moby, Ozzy Osbourne, Mariah Carey,


"Cribs": риалити шоу, създадено от MTV; във всеки епизод екип на музикалната телевизия влиза в домовете на няколко известни личности и лично стопаните развеждат зрителите из своите „къщурки”. Чрез камерите зрителите гостуват в домовете на най-известните актьори и актриси, певци, певици и спортисти. Звездния списък допълват телевизионни водещи, продуценти и всички други, които могат да си позволят домове на цени с 6 или повече нули. Нищо не остава скрито за камерите – те влизат в холовете, трапезариите, кухните, спалните и дори баните на богаташите. В някои от домовете има наистина странни дизайнерски решения, а навиците на много от стопаните са меко казано странни.



Още в първия епизод една известна певица споделя, че си е купила специално (и много скъпо) водно легло, в което да се успокоява, докато се гушка с… обувките си! Много известен музикален продуцент пък доверява на зрителите, че не обича да оставя чистачки да се грижат за дрехите му и сам подрежда всичко… след което показва невероятния безпорядък в гардероба си!


В домовете, които попадат в „Къщурки”, не е рядкост да има повече от 4-5 спални, килери, големи колкото средностатистическо жилище, кухни, в които може да се храни цял футболен отбор заедно с резервите, джакузита, сауни и какво ли още не. Има и някои неща, които са задължителни – например да имаш „къщурка” без 2-метрова видеостена си е истински срам за всеки уважаващ себе си богаташ.

„Къщурки” е гостувало на повече от 180 известни личности, а списъкът постоянно нараства.

ИЗБРАНО