Мис Амбиция

За филма

Държава: Венесуела
Година: 2008
Жанрове: Сапун

Режисьор: Висенте Албарасин

В ролите: Norkys Batista, Jean Paul Leroux, Ana Karina Casanova, Marialejandra Martin


"La Trepadora": 130 епизода, от 15 април 2009 г. по НКТВ Евроком. Адаптация на романа на Romulo Gallegos.

Младият и предприемчив Николас дел Касал, син на законния собственик на имението Кантара, се завръща тайно в родната си хасиенда. Решен на търси справедливост и отмъщение, Николас се готви да разкрие истината за своето минало, за да си възвърне имението, нагло откраднато му от Иларио Гуанипа. Още със стъпването на родна земя, Николас е посрещнат от дъщерята на неговия заклет враг: красивата и амбициозна Виктория Гуанипа.


Нищо неподозиращата Виктория е убедена, че е законна наследница на Кантара – решена да докаже на света, че е родена да управлява. Наивната и безгрижна девойка е същевременно амбициозна и властна. Напускайки пределите на хасиендата, Виктория се озовава в столицата - един съвършено чужд и несигурен свят.

Иларио Гунипа, незаконен син на Хайме дел Касал, е отраснал във враждебна среда, непрекъснато тормозен от полубратята си. Възползвайки се от стеклите се в негова полза обстоятелствата, бащата на Виктория успява чрез измама да отстрани законните наследници и да стане собственик на хасиендата. Отчаян от загубата на имението, бащата на Николас и полубрат на Иларио се самоубива. Заради паметта на баща си, Николас трябва да поеме неговото бреме и да възстанови откраднатата собственост.
Ала най-напред младият мъж ще трябва да реши - да продължи ли да търси отмъщение, или да се отдаде на внезапно завладялото го дълбоко и страстно чувство. Николас има избор: да стъпче всички по пътя си, за да постигне целта си, или да протегне ръка в името на любовта...

ИЗБРАНО