Тукити

За филма

Държава: Венесуела
Година: 2007
Жанрове: Комедия

Режисьор: Рикардо Ернандес Анзола

В ролите: Дезрие Бандес, Габриел Мантила, Еухенио Келер, Мария Габриела Де Фарас, Хосе Баретто, Лаура Чимарас


"Tukiti Creci de Una": Тийнейджърска теленовела. Тя предизвика истински фурор във Венесуела още с първата си серия, а младите актьори станаха истински звезди.

Историята започва, когато Милдред научава, че нейната съседка-бавачка няма да може повече да се грижи за по-малкия й син Пипо. За работещата млада жена това е огромен проблем. В същия момент получава известие от училището на по-големия си син Антонио, че той има проблеми.
Време за промяна! Това е чудесна възможност за Милдред с един изстрел да уцели две птички! Антонио ще трябва да се грижи за своя по-малък брат...

Началото е сложено и сложно, но пък започват неспирните комични ситуации в живота на двамата братя. За Антонио новото задължение е истински кошмар, но пък си има и добра страна – помага му да бъде популярен сред момичетата. Пипо пък се чуства непрекъснато контролиран и винаги използва удобен случай, за да злепостави Антонио и да разкрие лъжите му.

Джеферсън – най-добрият приятел на Антонио, не пропуска да бъде с тях всеки следобед в парка. Какъв по-добър начин да заглеждаш мацки? Уенди и Амаранта са момичетата, които винаги са до момчетата и отбелязват техните любовни истории. За Антонио Уенди е досадната съседка, но пък Амаранта е най-красивото момиче в училище и непрестанен блян. Колкото и да се опитва да я впечатли обаче, тя ще остане влюбена в своето гадже – най-желаното момче в училище.... Бъдете с „Тукити” и ще откриете, че никога не е било по-лесно, по-трудно и по-очароващо да си малгучан или тинейджър, от понеделник до петък

ИЗБРАНО