Имението

За филма

Държава: Колумбия
Година: 2005
Времетраене: 60 минути
Жанрове: Сапун

Режисьор: (сценарий) Carolina Diaz, Isamar Hernandez

В ролите: Наталия Страйгнард, Кристиан Майер, Марсело Буке, Наташа Клаус, Алехандро Буенавентура, Аура Кристина Гейтнер, Патрисиа Кастаньеда


"La tormenta": Мария Тереса Монтиля и Сантос Тореалба - двама души, които живеят в съвсем различни светове и са напълно несъвместими - ще открият, че от омразата до любовта има само една крачка и ще направят и невъзможното, за да не се влюбят един в друг.


Всичко започва, когато Мария Тереса, делова жена, свикнала с градския начин на живот, е принудена да се откаже от удобствата си и да замине за “La tormenta” ("Бурята") - старо имение на баща й.
Намерението на младата дама е да поеме управлението му, за да излезе от трудното положение, в което се намира след фалита на фамилната компания. Напълно убедена, че ще постигне и тази своя цел, когато пристига на място, Мария Тереса осъзнава, че това няма да е толкова лесно и че е изправена пред много и неочаквани трудности в един напълно непознат и див свят.


Тя трябва да се справи с домогванията на семейство Гереро, които са решили да съсипят и купят на безценица имението на Монтиля, след като ликвидират физически новата му собственица.


Най-неприятното задължение за Мария Тереса е необходимостта да общува със Сантос Тореалба - управител на имението, мъж от село, със слава на женкар и съблазнител, с когото влиза в противоречие още от самото начало.

В момента, когато погледите им се срещат, и за двамата става ясно, че са прекалено различни, за да могат да живеят под един покрив. Но колкото повече се опитват да странят един от друг, с толкова по-голяма сила се разпалва любовното чувство помежду им. Мария Тереса и Сантос изживяват бурна страст. Така от първоначалната омраза ще се породи най-чистата любов, която някога са изпитвали...


216 епизода

ИЗБРАНО