Приказки от пожарната

За филма

Държава: САЩ
Година: 2005
Жанрове: Анимация

Режисьор: Kathi Castillo, Jim L. Clark

В ролите: Michael Dobson


"Firehouse Tales": детски анимационен сериал на Warner Bros. Animation, дистрибутор - Cartoon Network.


Едно малко пожарно камионче с големи мечти! "Червеният", млад пожарникарски автомобил направо от фабриката, мечтае да направи голямо впечатление в малкия град Зелени ливади. Но преди да започне своята кариера, той трябва да отиде на училище за пожарни коли. Като всеки нов ученик, Червеният понякога прави грешки. Но шефът на Пожарната и останалите учат Червения и неговите съученици как да работят при различни предизвикателства, като при това запазват чувството си за хумор и своя оптимизъм. Това училище е по-интересно от всичко, което едно дете може да си представи.



Работещата пожарна станция е и тренировъчен център за младите автомобили, като е натъпкана с невероятни неща като преодоляване на препятствия, площадка за приземяване на хеликоптери и сервиз за ремонти. Има дори едно огромно езеро, по което могат да се плъзгат и хеликоптерите.


"Приказки от пожарната" провокира въображението на всяко дете и го пренася в тази фантастична пожарна при Червения и неговите уникални пожарникарски приятели!

ИЗБРАНО