Фризьори

За филма

Държава: Германия
Година: 2005
Жанрове: Комедия

Режисьор: Томас Бергер

В ролите: Джанет Хейн, Тобиас Ортел, Ралф Херфорт, Мюриел Баумастер


"Bis in die Spitzen": Да мамиш със стил. Мръсни тайни ще излязат наяве и долни лъжи ще бъдат разкрити в тази едновременно драматична и комична история за две воюващи двойки, чиято соновна цел е да съсипят живота и бизнеса на другия!
Амбициозната Ники е на върха на славата си. Тя има известна верига от фризьорски салони. Омъжена от десет години, тя единствено се интересува от развитието на бизнеса, докато нейният съпруг Филип копнее за дете.
В деня на тяхната годишнина Филип споменава за нейното обещание да имат дете и скандалът е готов. Ники затръшва вбесена входната врата и се сблъсква с Фин - първата й любов. Той я изоставя бременна на 17 години. Старите чуства не са изчезнали и дали Фин се е върнал за нея?
Ники решава да участва в наддаване за нов моден салон, но офертата й не е приета. Красивата, но безскрупулна съпруга на Фин е тази, която спечелва търга. Тя иска да изгради империя от фризьорски салони и няма да се спре пред нищо – мила на вид, но с користни цели. Ники и нейният екип ще трябва да се борят с нея.
Войната между двете семейства е безмилостна, а колоритните персонажи ще се вплетат в мрежа от интриги, емоции и непрестанно съперничество.
Какво се е случило с детето на Ники? Има ли чуства между ники и Фин? Ще успее ли Филип да задържи съпругата си или ще я загуби?

ИЗБРАНО