Никога не казвай сбогом

За филма

Държава: Венецуела/Перу
Година: 2005
Жанрове: Сапун

Режисьор: Куси Барио, Милуска Росас

В ролите: Паола Тойос, Луис Кабайеро, Уанда Д'Исидро, Хари Гейтнер, Марсело Оксенфорд, Хуан Карлос Вивас и др.


"Nunca te dirе adios": Четири жени, само едно лице!

Историята разказва преживяванията на един мъж, който се влюбва три пъти, без да подозира, че винаги става дума за една и съща жена...

Младата и красива Маки се запознава с привлекателния Хуан Франсиско, когато един снимачен екип пристига в нейното село край бреговете на река Ориноко, за да снима рекламен клип.

Двамата млади се влюбват и се отдават един на друг, обхванати от магията на тази среща. Хуан Франсиско усеща, че я обича, но е сгоден за Фани, която пречи на връзката, която за Маки е искрена и изпълнена със страст и любов.

Когато младежът се връща в града се заклева, че ще се върне, а Маки, наивна и доверчива, го чака, бременна с дъщеря, която кръщава Флорсита.

Честният Хуан Франсиско не може да изпълни обещанието си, тъй като бащата на Фани го заплашва. Така той се оказва принуден да се ожени за годеницата и да изостави романтичните си мечти да се върне при Маки.

Съдбата решава Фани да разбере за съществуването на Флорсита и я подтиква да измисли зъл план, с който иска да унищожи Маки и да задържи дъщеря й. Планът има успей и Маки е изправена пред правосъдието и изпада в дълбоко отчаяние. Прави опит да се самоубие, но й попречва Рикардо, актьор и журналист, който се появява в живота й точно в този момент.

С помощта на този защитник, Маки решава да си отмъсти. Иска да раздаде справедливост, да си върне дъщерята и отмъсти на онези, които са й навредили и са се намесили грубо в живота й.

Под самоличността на Сорая, Кампанита и Консуело, Маки се завръща в живота на онези, които вярват, че е мъртва и спечелва сърцето на Хуан Франсиско, защитена всеки път от личностите. И така Хуан Франсиско се влюбва три пъти в същата жена. Защото съдбата му е Маки, а никой не може да се пребори със съдбата.

ИЗБРАНО