Норм

За филма

Държава: САЩ
Година: 1999
Жанрове: Комедия

Режисьор: Bruce Helford, Norm MacDonald

В ролите: Норм Макдоналд, Лори Меткалф, Иън Гомес, Макс Райт, Ейми Уилсън


"The Norm Show": Запознайте се с Норм Макдоналд и неговия сериал „Норм”, с номинация за наградата „Emmy”. Играч на хокей, със склонност към хазарта и със сигурност мразещ да плаща данъци, и… изгонен от спорта.

3 сезона (1999 - 2001), 54 епизода х30 мин.


Изправен пред нежеланата възможност да прекара в затвора известно време, Норм започва да полага обществено полезен труд като ... социален работник. Неговата нетърпимост към бюрокрацията е в разрез с праволинейната му колежка Лори, но пък невротичният му колега Данни го приема изключително топло.


Норм и Лори се познават от времето, когато той е освободен под гаранция и тя e негова социална работничка. Сега двамата са колеги и стават най-добри приятели. В работата Лори е целеустремена, проявяваща загриженост за своите клиенти и винаги готова да помогне в труден момент. Извън офиса, Лори се бори с непрекъснатите трудности, които среща в любовта, парите и непрестанното търсене на свободно време. Чрез Норм тя научава, че да заобиколиш правилата не означава да ги нарушиш. Норм пък открива, че нещата могат да бъдат и по-добре, стига да бъде склонен да остави сарказма.


Дани е колегата, който брани Норм и винаги намира бързо решение на проблемите. Мистър Денди /Макс Райт - "Алф"/ е ексцентричният началник, а Моли е новодошлата колежка, която се грижи всички да успяват в техните начинания.


От 29 юни 2009 г. по GTV.

От 10 август 2012 г. по bTV Comedy. От 17 ноември 2012 г. - повторение.

ИЗБРАНО