Марс срещу Венера

За филма

Държава: Великобритания
Година: 2005
Жанрове: Комедия

Режисьор: Ric Cantor

В ролите: Amanda Abbington, Nicholas Burns, Ben Crompton, Nick Frost, Daisy Haggard, Meredith MacNeill


"Man Stroke Woman": Кои са по-висшите създания – мъжете или жените?


Всеки епизод се състои от поредица от скечове, в който ту мъжете, ту жените са представени в комична светлина и в края на всяка от случките един от двата пола излиза победител.


Героите са шестима – трима мъже и три жени и постоянно се появяват в различни превъплъщения. Някои от скечовете са с участие само на жени или само на мъже, като например тези, в които жена влиза да пазарува козметика и продавачките започват да й се подиграват по най-различни и оригинални начини. Или пък групата мъже, които току-що са пристигнали в бар и обсъждат как най-лесно (и най-бързо) могат да се напият.


По традиция обаче в ситуациите участват както мъже, така и жени. Някои забавни въпроси от ежедневието ще намерят своя подобаващо смешен отговор. Какво ли си мислят жените, точно след като скъсат със своя приятел? Как реагират мъжете, след като разберат, че хубавото момиче, което са заглеждали, всъщност си има гадже?


Веднъж завинаги отговор ще получи дилемата какво трябва да казват мъжете на жените си, ако ги попитат дали изглеждат добре. И как след свалка за една вечер мъжът може бързо да се отърве от вече влюбилата се в него жена…

ИЗБРАНО