Вихър от страсти

За филма

Държава: Венецуела
Година: 2008
Жанрове: Сапун

Режисьор: Клаудио Каяо

В ролите: Марица Бустаманте, Лусиано Д'Алесандро, Анабел Риверо, Иван Тамайо, Саир Монтес и др.


"Torrente, un torbellino de pasiones": Това е историята на Ана Хулия Брисеньо Мендисабал, акушерка, щастливо омъжена за педиатъра Рейналдо Габалдон Леал и нейната приятелка, психиатърката Валерия Велутини, с която са свързани със сърдечна и здрава дружба.


Конфликтът се заражда от неуспеха, който изпитва Ана Хулия, когато нейната мечта - да дари с дете Рейналдо, което може да укрепи щастието на двамата, няма изгледи да се изпълни. Неуспех, с който тя е решена да се пребори и да сбъдне мечтата си на всяка цена. Тя получава подкрепата на Валерия, която се включва в едно налудничаво и рисковано начинание, което може да изложи на изпитание приятелството им и може да предизвика трагедия с невъобразими последици.


Непредвидено, Ана Хулия трябва да навлезе в сърцето на селвата, където става съучастница на самотния благороден младеж Боярдо Санта Крус - несправедливо изолиран от обществото, който преживява драмата на беглец, за да запази живота на дъщеря си Чари. Чари е красива девойка, която, по ирония на съдбата, успява да познае любовта благодарение на Себастиан Габалдон Леал, син на евентуалния враг и причинител на всички нещастия на баща й, Баярдо Санта Крус.


Един водовъртеж от истории, изпълнени с драма, любов, приключения, страст, провали, екшън, болка и интриги, които се развиват около главните герои, но също така увличат Хуанчо Габалдон - естетичен хирург, брат на Рейналдо, Маруха Брисеньо - адвокат, съпруга на Хуанчо и сестра на Ана Хулия, Ребека Мендисабал - лекар-интернист, леля на Ана Хулия и Маруха, Лоренсо Габалдон - свещеник и съветник, Кайо Габалдон - блестящ бизнесмен и водеща фигура във фармакологичния свят, собственик на Медицинския институт Габалдон Леал, Корина Перейра - гинеколог, безусловна приятелка на Валерия и Вероника Мендес - фитнес-инструктор, лична приятелка на Хуанчо. Всички те разказват историята, която се развива между големия град и митичната и впечатляващата с природата си Голяма Селва.

ИЗБРАНО