Виновна от любов

За филма

Държава: Аржентина
Година: 2004
Жанрове: Сапун

Режисьор: Габриел де Сиансио, Федерико Палацо

В ролите: Хуан Дартес, Хианела Нейра, Глория Кара, Рафаел Феро, Раул Тайбо, Силвия Кутика и др.


"Culpable de este amor": Лаура Казенаве де Саласар е брилянтна адвокатка и наследница на могъща лаборатория. Агустин Риверо е съдебен психиатър. Среща ги престъпление, но то свързва животите им завинаги: очевидно те са поразени един от друг, но привидно щастливият брак на Лаура попречва на връзката им да стигне по-далеч.

Двамата заедно разкриват ужасните намерения на тайна секта, която иска да добие власт. За да постигне това, зловещата организация "купува" Роман Мачадо, техническия директор на Лаборатория Казенаве, чиято цел, след подозрителната смърт на родителите на Лаура, е нейния съпруг: Фернандо Саласар. Организацията експериментира с дрога, която, веднъж инжектирана, отменя силата на волята на приемателя й, който започва да се подчинява сляпо на заповедите които получава, и по този начин се превръща в покорен началник, робски слуга, или дори сериен убиец!

Агустин е изправен срещу съпруга на Лаура, Фернандо, в собствения му дом. След като излиза, Агустин пресича пътя на Лаура. Когато тя влиза в къщата, вижда че съпругът й е убит. Тя е толкова отчаяна, че когато излиза да търси помощ, катастрофира с колата си на няколко метра от къщата и Агустин й помага. Заради този инцидент, Лаура страда от частична амнезия, така че не помни че е видяла съпруга си мъртъв.

Членовете на организацията я карат да вярва, че мъжа й е присвоил компанията и е избягал. Отношенията междо Лаура и Агустин прорастват и се усилват. Те решават да се оженят. Агустин използва знанията си на психиатър, за да й помогне да възстанови спомените си, без да знае че така копае собствения си гроб. Когато Лаура си възвръща паметта, тя също така си спомня момента преди да влезе в къщата, когато е видяла убиеца на съпруга си да напуска къщата. Така, тя е на път да се омъжи за убиец...

ИЗБРАНО