Генезис

За филма

Държава: Испания
Година: 2006
Жанрове: Крими

Режисьор: Ignacio Mercero, Juan González Gabriel, Javier Quintas

В ролите: Pep Munné, Quim Gutiérrez, Sonia Almarcha, Fanny Gautier


"Génesis, en la mente del asesino": Сериалът (2 сезона, 22 серии) е изграден от напрегнати и криминални моменти, в които действащи лица са елитна група от криминални следователи и съдебни специалисти, които работят заедно при разкриването на едни от най-тежките престъпления в Мадрид.


Полицията на Мадрид сформира елитен отряд, който има нелеката задача да разрешава случаи от изключителна сложност. Отрядът, ръководен от Матео, е изграден от полицейски инспектори, технически и съдебни експерти - най-добрите в своята област. Без значение дали се отнася за убийство, мотивирано от ревност или алчност или пък объркани, сложни престъпления, в които са замесени серийни убийци и психопати, отрядът успява да събере пъзела на престъплението и да разреши случая. Водени от мотива, че всеки убиец оставя следа, хората на Матео винаги имат собствен подход и метод. Всекидневието ги изправя срещу безмилостни убийци, болни психопати и непростима жестокост...



С резките смени и точна операторска работа, „Генезис” хваща вниманието на всеки зрител, който обича светкавичното темпо на съвременните крими-сериали. Обикновено фокусиращ се върху повече от едно убийство, разказът прескача от вълнуващи полицейски процедури през впечатляващи съдебни детайли и до сложните връзки между членовете на групата. Чрез мрачната драматичност и атмосферата на големия град, сериалът поднася наситена гледка и завладява с изключителното участие на интересните характери.


Уеб сайт: http://www.cuatro.com/microsites/genesisenlamentedelasesino/

От 16 август 2010 г. по BBT.

От 16 април 2011 г. по TV1.

ИЗБРАНО