Отряд за бързо реагиране

За филма

Държава: САЩ
Година: 1997
Жанрове: Екшън

Режисьор: Peter Bloomfield, Greg Yaitanes

В ролите: Денис Родмън, Брад Джонсън, Тим Абел, Мелинда Кларк, Дейвид Ейгенбърг, Дейвид Селби


"Soldier of Fortune, Inc." / "S.O.F. Special Ops Force" (заглавие на II сезон): Когато операцията е твърде опасна за всички останали, “Отрядът за бързо реагиране” е готов за действие.
Мощните оръжия, тактическите похвати и шеметните експлозии осигуряват 45 мин на истински, изпълнен с адреналин екшън, чиито основен елемент е специалистът по експлозивите, лошото момче на баскетбола – Денис Родман.
Секретният отряд е екип от изключително добре подготвени военни специалисти, които поемат най-смъртоносните секретни мисии. Когато операцията е твърде тежка за Морските тюлени, ако е твърде опасна за Зелените барети и твърде рискована за всички други – правителството разчита на Секретното звено.

Те са международна група от отбрани агенти на разузнаването, които предпочитат да работят извън обсега на радара, борейки се с престъпността и корупцията, по време на дълбоко засекретени мисии.

“Отрядът за бързо реагиране” е поредният коз на безспорния майстор на екшъна от големия екран Джери Брукхаймер, с който е решил да възпламени телевизионните екрани с наситения на рискови ситуации, критични моменти, кръво-смразяващи мисии и спиращи дъха операции.

ИЗБРАНО