Само за момичета

За филма

Държава: Германия
Жанрове: Комедия


Джо, Тоби, Лео и Маус са четирима много близки приятели... които обаче имат склонността да оставят след себе си пълен хаос. Поради тази причина четиримата са били изключвани от повече училища, отколкото са в състояние да запомнят. Сега им е даден един последен шанс да завършат в последното училище, от което не са били изключвани – такова, в което учат само момичета!

За четиримата това ще бъде както най-големият дар в живота им, така и най-голямото проклятие! Мечтата на всяко момче е сбъдната – Лео, Маус, Джо и Тоби се оказват в изцяло женска компания. При това момичетата също имат бушуващи хормони и имат почти същите желания, които и момчетата... а пък четиримата са единствените момчета, които са подръка!

В същото време обаче и проблемите са много – като например как едно момче да си учи прилежно уроците, като е заобиколено от красиви момичета, които му обръщат прекалено много внимание? И по-страшното – как да се опази от интригите, които цяла армия от момичета забъркват помежду си?

Причината четиримата да са под толкова голямо напрежение е, че това училище е наистина последният им шанс – ако пак оплескат работата, няма никога да могат да завършат. Ръководството на женското училище пък им е вдигнало мерника още преди четиримата да пристигнат и планира да ги държи изкъсо. Дори само един от четиримата да направи някаква грешка – и всичките изхвърчат без право на обжалване!

ИЗБРАНО