Силикон за рая

За филма

Държава: Колумбия / Мексико / САЩ
Година: 2008
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Рамиро Менесес, Мигел Варони

В ролите: Кармен Вилялобос, Катрин Сиачоке, Мария-Фернанда Йепес, Айлин Мухика, Хуан-Диего Санчес


"Sin senos no hay paraíso": 70 епизода. Когато желанието да надминеш себе си и да преуспееш се превърне в сляпа амбиция, тогава е възможно да изложиш на риск всичко ценно, дори собствения си живот.
Създаден по едноименния роман на колумбийския писател Густаво Боливар, телевизионният сериал „Силикон за Рая” (Без силикон няма рай) черпи своя сюжет от реалния живот, за да пресъздаде историята на Каталина – младо и красиво момиче от малко провинциално градче в Колумбия, готово на всичко, за да изплува от бедността и да осъществи мечтите си за богатство и охолен живот, без значение какво ще плати в замяна.

Приятелките й работят като момичета на повикване, задоволявайки сексуалните желания на богати и влиятелни мъже, които са част от мрежата за наркотрафик в страната. Йесика – приятелката на Каталина има свой собствен бизнес – да представя на богаташите момичета за удоволствие.

Именно тя ще поведе Каталина към гибел, убеждавайки я, че това е единственият начин да излезе от мизерията.

Попадайки сред босовете на наркокартелите, Каталина скоро ще бъде убедена, че трябва да сложи силиконови импланти, за да бъде по-желана и харесвана от мъжете. Това е само уловка. Истината е, че младите момичета са използвани като „мулета”, за да пренасят дрогата скрита в тези импланти.

Обсебена от идеята за пари и охолен живот, Каталина загърбва семейните ценности, възпитанието, самоуважението, за да преживее унижения, физическо и емоционално малтретиране. Светът на проституцията и дрогата постепенно я поглъща и тя не си дава сметка, че трагедията, която ще преживее, е продукт на нейната амбиция без мярка.



От 01.09.2008 г. по Нова телевизия.

ИЗБРАНО