Мръсни секси пари

За филма

Държава: САЩ
Година: 2007
Жанрове: Драма

Режисьор: Майкъл Гросмън

В ролите: Доналд Съдърленд, Уилям Болдуин, Питър Кроузе, Сет Гейбъл, Глен Фитджералд, Натали Зеа, Самеър Армстронг, Джил Клейбърг


"Dirty Sexy Money": 11 епизода. Членовете на богатата фамилия Дарлинг от Ню Йорк винаги попадат на неподходящите хора – паразитиращи съпрузи, незаконни имигранти и проститутки-травестити.

За да се спаси скандалният клан от таблоидите и членовете му да не попаднат в затвора е необходимо истинско чудо. Това чудо се оказва младият юрист Ник Джордж.

Като момче Ник е наблюдавал как баща му се отказва от свободата и от семейството си, за да бъде доверен съветник на семейство Дарлинг. Но смъртта на баща му налага Ник да поеме отговорността да пази тайните на фамилията.

Катастрофите следват една след друга и на Ник му е нужна енергията на маратонец. Трикратно номинираният за Еми Питър Кроузе и носителят на Еми Доналд Съдърланд, два пъти номинираната за Оскар Джил Клейбърг са звездите в този сериал, напомнящ за „Династия” и „Далас”.

Създателите му използват драматични ситуации и остра сатира, за да покажат как купищата пари могат да създадат едно велико семейство и да го съсипят.



От 28.08.2008 г. по Нова телевизия.

ИЗБРАНО