Шоуто на Кейк

За филма

Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Детски

Режисьор: сценарий - Susie Singer Carter

В ролите: Christa B. Allen, Anna Maria Perez de Tagle, Keegan McFadden, Emily Rose Everhard


"Cake TV": Ситуационна комедия от типа "how to" ("как се прави това" - детско забавно предаване.РфиЛ
Шоуто се произвежда от DIC Entertainment в сътрудничество с McNamara Entertainment (Шон МакНамара и Дейвид Брукел) и се записва в Холивуд, Калифорния, в Raleigh Studios. Продуцент и сценарист е Susie Singer Carter.


В центъра е тийнейджърката Кейк, която се интересува много от мода, изкуства и умения. Тя върви по стъпките на баба си Кристъл, която е дизайнер на костюми за известна рок звезда. В свободното си време Кейк се занимава с ирландски танци и свирене на гайда.

Най-добрата й приятелка Миракъл Рос също разбира от мода и арт, макар че вярва в харченето на пари за перфектния подарък, вместо сама да го изработи.

Ейми Карсън пък е съседка - малко детенце


Всички те заедно са водещи на "Кейк ТВ" - шоу за изкуства и умения, което се снима в гаража на Кейк. Бенджамин Търнър, който не обича да е пред камера поради ужаса си от сцена, е оператор и режисьор на шоуто.

Гаражът е пълен с безкрайните дрънкулки на баба, които тя е използвала в дизайна на костюми - като мъниста, пайети, панделки и много други. Кейк е организирала всичко това в готовност за работата на студиото...


Уеб сайт - http://www.kewlopolis.com/shows/cake


От 8 март до 1 юни 2008 г. по Super7 (13 епизода х20 мин.).

ИЗБРАНО