Оли и Бет

За филма

Държава: Австралия/САЩ/Великобритания
Година: 2005
Жанрове: Анимация

Режисьор: Bob Doucette, Jane Schneider

В ролите: Allisyn Ashley Arm, Suzie MacKenzie, Julie McGregor, Gibson Nolte, Shane Withington


"Dive Olly Dive!": Оли и Бет са две подводници в обучение, които всеки ден се спускат надълбоко в океана, за да го изследват. Техен ръководител е водолазът Дъг, който винаги има някоя интересна задача за тях. Благодарение на своето обучение, животът на двамата много добри приятели Оли и Бет е едно непрестанно приключение.

Като всеки две неопитни подводници, така и Оли и Бет понякога не знаят кога да се спрат и често се забъркват в неприятности. Но те си имат още приятели, на които винаги могат да разчитат! Освен Дъг, който се грижи за поверените му подводници, на линия са и Скид – подводният транспорт на Дъг, Бранд – рак-отшелник, който си въобразява, че е пират, Люсил – морски лъв, Рейнжър – морско конче-каубой, което се грижи за стадото си от сепии и Сузи – акробатичен и забавен воден самолет.

Независимо дали изпълняват задача за Дъг, плуват за удоволствие в океана, или се забавляват със своите приятели, в „Оли и Бет” има повече от достатъчно морски приключения, за да не бъде никога скучно за децата!

ИЗБРАНО