Ракс

За филма

Държава: САЩ / Австралия
Година: 2006
Жанрове: Детски

Режисьор: Ian Munro, Ralph Strasser

В ролите: Di Adams, Thomas Bromhead, Paula Morrell, Jamie Oxenbould, Justin Rosniak


"Raggs": тв шоу за деца в предучилищна възраст, в 65 епизода по 30 мин. Уеб сайт: http://www.raggs.com.au/ . Шоуто е пълно със забавления и музика, а в центъра му е група от 5 кучета, които свирят заедно в Raggs Kids Group Band.

Ракс (Raggs) е малкото кученце и е лидер на бандата. Дрънка на китара, пее и блика от кучешка енергия, наистина обича да танцува рокендрол.
Той е любопитен, ентусиазиран, оптимистичен и винаги готов да се хвърли изцяло в каквато и да е нова игра, предизвикателство или приключение, което се предлага. като всички кученца, Ракс обича да си играе. Не го е страх да помага извън къщата на клуба, но лесно може да го разсееш, ако има игра или забавление.
Ракс гони опашката си, страстно се чеше от бълхи и силно души. Всяка нова миризма кара носа му да работи около къщата и да я проследи.

Другите герои са: модерният и спортен Трилби; сърфиращият и готвещ Пидо, обичащ природата и пикниците; Би Макс - страстен изобретател в инвалидна количка; и Разълс - пораснало момиче, най-подреденото и организирано от групата, обича да прави списъци.

ИЗБРАНО