Монарх Коув

За филма

Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Сапун

Режисьор: сценарий - Sarah Watson, Peter Andrikidis и др.

В ролите: Virginia Williams, Kieren Hutchison, Samantha Shelton, Simon Rex


"Monarch Cove": Теленовела от продуцентите на „American Idol”, 14 епизода от 12 юли 2008 г. по ТВ2. Сериалът разказва живота на Бианка, която се връща в родния си град Монарх Коув и се опитва да изгради повторно живота си, след като е прекарала 6 години в затвора за престъпление, което не е извършила - по неправилно обвинение в убийството на баща си.

Бианка пази спомени за тих и спокоен живот, който е водила в града и надеждата й е отново да заживее по този начин. Зад фасадата на малкото крайбрежно градче обаче, се откриват множество тайни и спокойствието ще се окаже последното нещо, което тя ще получи.
Тя трябва да се помири със семейството си и да разбере кой всъщност е убиецът на баща й. Завръщайки се вкъщи, Бианка ще разбере, че сестра й се е превърнала в непоправима златотърсачка, малкият й брат се е забъркал с криминалния свят и многообичаната й баба е на смъртно легло. Да сплоти това семейство пада изцяло върху плещите на Бианка, но с нейното криминално минало, това ще се окаже тежка задача.

Не всичко обаче се оказва толкова черно за нея. Съвсем скоро тя среща мъжа на мечтите си. Макар че е любов от пръв поглед и за двамата, връзката им съвсем не се оказва толкова лесна, колкото им се иска.
Освен с проблемите на Бианка и семейството й, ще се сблъскаме и с тези на най-богатата фамилия в Монарх Коув – семейство Престън.

ИЗБРАНО