Учители

За филма

Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Комедия

Режисьор: Gail Mancuso

В ролите: Phil Hendrie, Sarah Shahi, Kali Rocha, Heather Nichols, Justin Bartha


"Teachers": Филмовата звезда Джъстин Барта и комедийната филмова икона - актьорът Фил Хендри участват в тази ученолюбива и екстремно смешна комедия – "Учители".


Историята проследява група учители от училище "Филмор Хай", които понякога са доста по-скандални от учениците си и които се опитват да се справят с тежката бюрокрация на образователната система. Те непрестанно попадат в комични ситуации, създадени от взаимоотношенията им. Те се влюбват, мразят се, изневеряват и си погаждат коварни номера, в които понякога усърдно се включват и техните ученици. Зрителите ще видят как амбициозният учител по математика Джеф ще се опита да накара любимата си колежка Алис да ревнува, като вземе за своя заместничка красивата Тина, а колегата му Дик ще прояви своето съчувствие към нея и ще й съдейства, за да запази работата си в училището, след като ръководството разбира, че Тина работи и на друго място.


В сериала участват познати на зрителите лица като Сара Алекзандър, Джъстин Барта, Фил Хендри, Дийн Ричмънд, Кали Рока и Сара Шахи. Изпълнителни продуценти са Мат Тарсес ("Спортни нощи", "Скръбс") и Бил Рубел, който е известен режисьор от Бродуей и продуцент на носителя на награда "Еми" сериал "Уил и Грейс".

ИЗБРАНО