Почти възрастни

За филма

Държава: Великобритания
Година: 2006
Жанрове: Комедия

Режисьор: Ben Kellett, Nick Wood

В ролите: Sheridan Smith, Steve Meo, Fiona Wass, Rob Rouse, O.T. Fagbenle, David Hood


"Grownups": На прицел са модерните ценности и разбирания на младите и най-вече онзи момент от живота на всеки човек, в който той трябва да реши дали да започне да се занимава с нещо серозно и да поеме повече отговорности или да продължи да си живее само за купона.

Главни герои в сериала са група приятели, които наближават 30-те и вече сериозно започват да се замислят какво са постигнали досега в живота си и какво биха искали да постигнат. Мишел, например, работи във фитнес център (или както е по-модерно да се казва напоследък – „здравен клуб”) и работата й е да съветва хората как да живеят здравословно. За съжаление, самата тя не спазва своите съвети и е любителка на алкохола и „свободното” хранене, доста е разхвърляна, а и не е много постоянна с мъжете. Нейната най-добра приятелка и колежка пък не може да се отучи от навика си от едно време да захапва всички мъже, с които се запознава. Грант е техен приятел, който работи като юрист и за него светът е съвкупност от норми и закони, които всеки един от нас трябва да спазва.

Един от най-колоритните персонажи е Майк – братът на Мишел. Нищо, че вече е в средата на 20-те си години, той си остава едно непораснало дете. Наивен, добродушен, страхува се от тъмното и си няма представа какво е да си отговорен, сериозен и точен.

ИЗБРАНО