Звезден миг

За филма

Държава: Канада
Година: 2004
Жанрове:

Режисьор: Греъм Камбъл, Пат Уилямс

В ролите: Алекс Джонсън, Тим Розон, Лора Вандерворт, Кристофър Търнър


Instant Star: Когато Джуд Харисън се записва за участие в конкурс за певци и автори на песни, тя знае, че песента й е чудесна, но е шокирана, когато разбира, че е спечелила първото място.
Предстои й да сключи договор със звукозаписна компания за издаването на сингъл, но действителността буквално я разтърсва. Тя навлиза в свят, който надхвърля и най-буйните й рок-енд-рол мечти – купони и презентации, фенове и папараци, мениджъри, продуценти, срокове и концерти. Джуд отчаяно се стреми да покаже, че мястото й е тук, но не е достатъчно възрастна дори да шофира.
Както и да го погледнеш, животът на нормалния тийнейджър е достатъчно сложен и без да се тревожиш за това на кое място е сингълът ти тази седмица или какво пишат таблоидите за теб и за твоя секси продуцент. И когато родителите ти се карат за датите на турнето, сестра ти си има собствени проблеми, бившето ти гадже излиза с най-добрата ти приятелка, а звукозаписната компания заплашва да те изхвърли, ако не създадеш нов хит. На фона на всичко това, най-лесната част е да станеш известен.
За щастие на Джуд, тя винаги има своята музика... а дълбоко в себе си тя знае, че е създадена за този живот.

ИЗБРАНО