Завинаги твоя

За филма

Държава: Аржентина
Година: 2003
Жанрове: Сапун

Режисьор: Мигел Колом

В ролите: Пабло Ечари, Селесте Сид, Фабиан Вена, Каролина Фал, Уго Арана и др.


"Resistire": Диего Морено е тридесет годишен мъж, който работи като продавач в магазин, където продават мъжки дрехи и дълги години има стаж като шивач с вроден талант. Диего все още не е успял да устрои своя живот и скоро се е разделил с годеницата си. Той се завръща, временно, в дома на родителите си, където не е добре дошъл, както е очаквал. Той не само е изоставен, но и използван от бившата си годеница. За това той пренасочва цялата си любов към семейството и приятелите си, Ферчу и Пако.

Малко след завръщането в дома на родителите си, Диего среща Джулия Малагер Подеста, с която се влюбват един в друг. Джулия, обаче, е сгодена и е на път да се омъжи за Маурисио Довал, преуспял бизнесмен, който крие за добре пазените си органични и натурални продукти, някакви тъмни афери.

Диего и Джулия имат няколко случайни срещи. След поредица от недоразумения, двамата откриват, че трябва да следват пътя си, който ги отвежда далеч един от друг и те са наясно, че никога повече няма да се видят. Поне за сега...

ИЗБРАНО