Сестри по неволя

За филма

Държава: САЩ
Година: 2003
Жанрове: Комедия

Режисьор: Gil Junger, Don Scardino

В ролите: Фейт Форд, Кели Рипа, Тед МакГинли, Паул Лит, Мегън Фокс


"Hope & Faith": Какво се случва, когато две пълни противоположности се съберат и трябва да съществуват заедно? Сериалът ще ни даде доста добра представа за това!


Хоуп (в ролята - Фейт Форд) е улегнала, спокойна и уравновесена омъжена майка на 3 деца, която води обикновен живот и постоянно има някой проблем от ежедневието, който се нуждае от нейното внимание. Нейната сестра Фейт (в ролята Кели Рипа) е пълната противоположност! Тя е красива и известна телевизионна звезда, която е наградена с ЕМИ за участието си в хитов сапунен сериал. Всяка от двете е доволна от живота си и е щастлива от това, което прави. Сигурно вече се питате какъв е проблемът при това положение? Проблемът е, че тези два коренно противополжни начини на живот ще се сблъскат челно и ще им се наложи да живеят под един покрив!

Фейт, въпреки безспорния си принос за развитието на сапунения сериал, в който участва, бива най-безцеремонно застреляна от своята зла сестра-близначка и изведнъж носителката на ЕМИ се оказва без работа и без покрив над главата си. Добре, че е нейната сестра, която ще й предложи подслон. Но... съвсем скоро ще съжалява за това!


„Сестри по неволя” е чудесен пример за това колко силно можем да обичаме най-близките си, но в някои случаи ще ни трябват невероятни усилия на волята да се удържим да не им причиним нещо особено болезнено. Фейт, освен свежест и разнообразие, ще внесе в дома на Хоуп своите капризи, желание да е винаги в центъра, мания да е харесвана и винаги да е под светлината на прожекторите. И се започва купонът! Защото Фейт, макар и без да иска, ще играе по нервите на Хоуп, която пък само ще се чуди какъв аргумент за пред себе си да измисли, за да не й се наложи да изрита сестра си от къщата...


От 25 май 2012 г. по Fox Life (III сезон).

ИЗБРАНО