Моят живот - това си ти

За филма

Държава: Венецуела/САЩ
Година: 2006
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Вероника Суарес (сценарист)

В ролите: Скарлет Ортис, Хорхе Аравена, Паола Тойос, Татяна Капоте и др.


"Mi vida eres tu": "Моят живот това си ти" е съвременна приказка за изпитанията, които трябва да преодолеят двама влюбени. В тази теленовела се преплитат любовта, омразата, щастието и скръбта.
Габриел Алкасар е богат и преуспяващ радио-водещ, сгоден за Ракел. Безкрупулна жена, готова на всичко за парите му, за положение и власт. Тя се съюзява с Адела, жената, която мисли за майка и леля си Анхела, за да измъкнат богатството на младият Габриел.
Даниела е млада и красива девойка, честна и почтенна. Годеница е на Рикардо, но след като той й изневерява с Ампаро, развратно момиче от предградията, Даниела е съсипана. Тя решава никога повече да не се доверява на мъжете, докато не среща Габриел.
Тази неочаквана среща води до любов от пръв поглед. За да не я изгуби, Габриел й казва, че е беден механик, който ще живее в съседство с нея. Но безсърдечната Ракел разбира за тази "невинна" лъжа и се възползва от това. Веднага отива при Даниела и й казва всичко, дори я завежда в студиото, където работи Габриел. Даниела е съсипана, двамата се скарват и разделят, а Ракел си тръгва доволна.

ИЗБРАНО