Зрънце любов

За филма

Държава: САЩ
Година: 2007
Жанрове: Сапун

В ролите: Amparo Grisales, Saby Kamalich, Gabriel Porras


В оригинал заглавието на продукцията е “Madre Luna”, което загатва за вечните женски мистерии, свързани с култа към луната. По същия начин главната героиня на сериала Алехандра Агире е и голямата мистерия в тази драматична история. Тя е жена на 50 години, изпълнена с енергия, чувственост и сила. Нейната нестихваща страст ще увлече в заплетен кръг двама мъже – баща и син, чиято любов към една и съща жена е основната завръзка в историята.

Леонардо е любимият мъж от миналото на Алехандра, който изневиделица се появява в живота й след дълги години отсъствие и събужда чувства, които тя мисли, че е загубила завинаги. Те се запознават по време на командировка и любовта им е силна и пламенна, но Леонардо никога не посмява да й признае, че е женен. Лъжата му обрича връзката им на провал от самото начало и след време, когато истината излиза наяве, Алехандра напуска Леонардо и взима със себе си двете им деца, без да знае, че след време пътищата им отново ще се пресекат. Този път обаче в историята ще се намеси и големият син на Леонардо от законния му брак – Анхел, който също ще се влюби в Алехандра.

С цената на много лутания и премеждия главната героиня ще трябва да избира между любовта си и дълга в опит да открие пътя на собствената си съдба.

ИЗБРАНО