Клиничен случай

За филма

Държава: САЩ
Година: 2005
Жанрове: Комедия

Режисьор: Joe Regalbuto, Sheldon Epps

В ролите: Хенри Уинклер, Стокард Чанинг, Кристофър Горхам, Тий Бърел, Пола Маршал


"Out of Practice": Продуценти - Джо Кийнън и Кристофър Лойд.

Членовете на семейство Барнс имат малко допирни точки помежду си, като изключим професията – всички те са лекари. Най-младият - Бен Чейс се занимава с брачни консултации. Ето защо всички останали не го признават за „истински лекар” и често му показват това. Братът на Бен – Оливър е добреизглеждащ и самовлюбен пластичен хирург, обича да излиза с най-хубавите мацки от града, на повечето от които самият той е помогнал да изглеждат така. Сестра му Реджина работи в спешното отделение и ежедневието й е много натоварено.


Техните разведени родители са Стюард – гастроентеролог, който е много доволен, че най-накрая се е отървал от своята властна съпруга, и амбициозната кардиоложка Лидия, чиято кариера е засенчила тази на бившия й съпруг още преди години, когато се е старала да държи всички и всичко в семейството под чехъл. Именно в тази нейна амбиция се коренят и повечето проблеми – Едиповият комплекс на Бен, младата любовница на бащата Стюард (която е клиент на Оливър), нестандартните сексуални наклонности на Реджина и философията на Оливър за жените – „те са тук за да ми е добре”.


Въпреки че Бен няма титлата „доктор” пред името си, всички всъщност зависят от неговия професионален съвет, за да се запази целостта на семейството.


Уеб сайт: http://www.cbs.com/primetime/out_of_practice/

Един сезон, 22 епизода х30 мин.


От 12 февруари 2008 г. по Fox Life.

От 15 декември 2010 г. по bTV Comedy.

От 14 април 2014 г. по TV7. От 12 юли 2014 г. - повторение. От 25 октомври 2014 г. - ново повторение (от еп. 6).

ИЗБРАНО