Грехът на Анхелика

За филма

Държава: Венесуела
Година: 2000
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Хосе Алкалде

В ролите: Даниела Алварадо, Симон Пестана, Алба Роверси, Аманда Гутиерес, Илда Абраамс и др.


"Angelica pecado": Анхелика Родригес е скромно момиче, което по принуда работи в ранчото на Дел Авила.
Марсело създава впечатлението, че е човек, който има всичко, но дълбоко в душата си той е неуверен и се страхува от любовта.
Когато се събират в семейния хотел, за да разберат кой ще управлява наследството, нито един от семейство Дел Авила не е подготвен за изненадващата смърт на Родриго Кордоба, наследникът на богатия и властен Диего дел Авила. Още по-малко някой предполага, че Родриго е убит.
Родриго е убит същата вечер, когато Дон Диего планува да представи кой ще оглави хотел "Вила дел Авила". И така семейството се оказва в разпалена борба за контрола.
В тази ситуация се появява Анхлеика Родригес, със скромен произход, 19-годишно момиче, което се влюбва в Марсело Кордоба дел Авила: синът на убития Родриго. Но животът на Марсело е предначертан без той да има възможността да промени нещо. Зад красивия и богат се крие един самотник, който се страхува от истинската любов.
Без да разбере, че Анхелика чака дете от него, Марсело се връща в столицата, за да се ожени за красивата и амбициозна Малена Вайехо. Но техният брак се базира на изгодата от властта, който носи, а не на истинската любов.

ИЗБРАНО