Измамници

За филма

Държава: Великобритания
Година: 2004
Жанрове: Крими

Режисьор: Бхарат Налури

В ролите: Ейдриън Лестър, Марк Уорън, Робърт Гленистър, Джейми Мъри, Робърт Вон


"Hustle": 6-сериен телевизионен филм на ББС.

Криминална трагикомедия е по идея на Тони Джордан, режисира Ото Батърст.


Измамници наказват измамници с измама... Всяка седмица по един. Те не са престъпници, а герои. Те не извършват престъпления, а подвизи. Пъстра група от елитни лондонски измамници в серия от дръзки ужилвания на почтени, но заслужили богаташи. Талантливи и очарователни, перфектно и с много чувство за хумор, те внимателно подбират жертвите - богати, глупави или лоши хора, всички заслужават да бъдат наказани и изиграни. Действат в екип, всеки е професионалист, но най-важен е планът.



Петима чаровни, умни и интелигентни измамници с едно мото: "Никога не лъжи честен човек!" Водач на групата е Майкъл Стоун, известен като Мики Брикс. Измамниците са Мики, Дани, Аш, Стейси и Албърт. Подготвят поредния си удар... Спрели са се на богатия, но алчен Питър Уилямс - човек без морал, което го прави идеалната жертва. Защото най-сладката измама е да излъжеш друг мошеник.


Кои са "измамниците"?

Лидерът на групата е Мики, той е мозъкът, който планира ударите. Албърт е ветеран в измамите, той проучва и набелязва "подходящите" жертви, за да ги представи на останалите. Аш се занимава с огледа на терена и екипировката. Стейси е в играта винаги, когато има нужда от женски чар. Последното допълнение е Дани - "окото" и "ухото", млад аматьор, информатор за всичко под крилото на шефа...



Приятелите се залавят да отмъстят на Хауърд – амбициозен и безскрупулен млад брокер на недвижими имоти, който наскоро е тикнал в затвора стар, безобиден и “почтен” измамник. За целта съставят план, според който Хауърд трябва да повярва, че някъде в Лондон има истинска златна мина. Недоверчивият брокер си въобразява, че се е презастраховал, но в крайна сметка групата е предвидила абсолютно всичко.



От 30 януари 2008 г. по Канал 1 (БНТ).

От 16 август 2012 г. по AXN.

ИЗБРАНО