Тропико

За филма

Държава: Венецуела/Перу
Година: 2007
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Luis Barrios, Caridad Delgado

В ролите: Скарлет Ортис, Виктор Гонсалес, Хосе Луис Родригес, Милдред Кирос, Хавиер Делгидисе и др.


"Tropico": Римейк на перуанската теленовела „Escándalo“ (1997).
Тази невероятна продукция показва на зрителите тропическия рай пълен със страст, интриги и романтика...
Анхелика е красива и благородна девойка, която е останала без родители много малка. Тя завива пури във фабриката „Гусмана“, собственост на Гилермо Гусман де ла Флор, който освен това е и собственик на верига хотели и важни медии в Санто Доминго. Бизнесменът и неговото семейство решават да организират конкурс за красота, за да се избере Кралица на Карибско море. Именно той се превръща в сцена за една страстна и привлекателна любовна история.
За да може да преживява, Анхелика е принудена да работи нощно време в бар с лоша слава, който принадлежи на леля й. Уморена от работата, тя научава за конкурса, организиран от семейство Гусман и решава да се яви. За изненада, един от организаторите е Антонио, който дълги години е живял зад граница, далеч от бизнеса на семейството и който на мига е поразен от спонтанната девойка. За нещастие, той е единия син на Гилермо Гусман де ла Флор.
Въпреки всичко, Анхелика и Антонио се радват на споделените си чувства и дори решават да се оженят. Но завистта, ревността и безпокойството за наследството на Гусман, подтикват Хуан Пабло - брат на Антонио, Виктория – майка на братята и бившата му годеница, Патрисия Ечевария, провалила се, но хитра и честолюбива жена, да обединят своите усилия, за да разделят влюбените. Злобата им стига до там, че те връщат Анхелика при леля й и обявяват на всеослушание предполагаемия живот на проститутка, която Анхелика е водила в селото си.
За кратко, живота и репутацията на Анхелика са сринати.
Жаждата за справедливост, Анхелика се обединява с Рамиро, кръщелникът на Гилермо, който таи възмущение срещу семейство Гусман... и отмъщението става главната цел и на двамата.

ИЗБРАНО