Усещане за любов

За филма

Държава: Венесуела
Година: 2004
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Carlos Izquierdo, Arquimedes Rivero

В ролите: Ана Карина Манко, Мигел де Леон, Астрид Каролина Ерера, Гилермо Перес, Хуан Карлос Вивас и др.


"Sabor a ti": При завръщането си от служебна командировка, успелият инженер Леонардо Ломбарди намира своята любима съпруга Раиса в постелята със своя най-добър приятел. Това страшно предателство за кратко време превръща този сантиментален по натура мъж в ожесточен и враждебно настроен човек. И не е удивително това, че Леонардо изгубва доверието в хората, особено към жените.
Миранда Вайадарес изоставя учението в медицинския институт, за да спаси своето семейство от пълно разорение.
В тези трудни и за двамата герои времена, те се срещат. Леонардо притежава домът, който семейството на Миранда вече не може да плаща. На Миранда се налага да приеме предложението на Леонардо да стане гледачка на децата му.
Но въпреки всичко, нещата не се развиват така добре, както тя е предполагала и животът в имението на Ломбарди не се оказва толкова прекрасен. Налага й се да понася раздразнителността на Леонардо, а също така и злобното отношение на балдъзата му.
Използвайки интриги, Раиса се завръща в дома си, след което се опитва да манипулира Леонардо и да си върне неговата привързаност. Раиса напада с критики Миранда, защото вижда в нейно лице опасна съперница. Само подкрепата на Салвадор, дядото на Леонардо, и двете му деца, Карлитос и Карина, дава на Миранда силата да остане в дома.
Против своята воля, собственикът на голямата къща започва да изпитва към Миранда искрена симпатия, която постепенно прераства в любов. Той разбира, че тя е жената, която може да го направи щастлив. Миранда също обича Леонардо, но не се осмелява да признае пред него своите чувства.
В техния живот ще се случат много събития, преди Миранда и Леонардо да успеят да се обичат открито...



Тази теленовела има 153 епизода.

ИЗБРАНО