Ветровете на любовта

За филма

Държава: Германия
Година: 2005
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Carsten Meyer-Grohbruegge, Markus Schmidt-Maerkl

В ролите: Грегъри Б. Валдис, Хенриете Рихтер-Рьол, Мартин Грубер, Клаудия Венцел и др.


"Sturm der Liebe": Тази съвременна приказка проследява историята на чувствителната, романтична Лаура Малер, която се опитва да намери правилната посока в живота си.

Като много други млади жени, тя мечате за добре платена и вдъхновяващ работа; и като много други млади жени, тя мечтае и за истинска любов. Когато среща Александер Заалфелд, привлекателния потомък от голяма хотелска династия, тя е убедена, че най-после я е намерила. Но дали той наистина е мъжът, който съдбата й е предопределила?


Заснет сред красивата, романтична природа на Алпийските планински склонове, „Ветровете на любовта” притежава всички елементи, които запленяват сърцето на зрителя: красиви, изстрадали млади герои, мъдри персонажи, обаятелни интигранти, прекрасна обстановка и безкрайна поредица от емоционални върхове и спадове. Подгответе се за истинка буря от емооции с „Ветровете на любовта” – и помнете, че слънцето изгрява след всяка буря...



Уеб: http://www.daserste.de/sturmderliebe/

Сериалът е определен за една от най-успешните телевизионни новели в Европа през 2009 г. През февруари 2010 г. „Ветровете на любовта” представи своя 1000-ен епизод в Германия.

Тържественото настроение в юбилейния епизод създават двама изненадващи гости, един рожден ден, едно предложение за брак и един достоен юбилей - 250 години Фюрстенхоф.


От 3 август 2009 до 5 май 2011 г. по Нова телевизия.

От 27 февруари 2012 г. по Diema Family.

ИЗБРАНО