Някой като теб

За филма

Оригинално заглавие: Gangaa
Държава: Индия
Година: 2015
Жанрове: Сапун

Режисьор: (създател и сценарий) Юсуф Ансари

В ролите: Рухана Кхана, Адити Шарма


Поредицата ни повежда през живота на младо момиче и опитите ѝ да намери щастие в свят, изпълнен с несправедливост и наложени от традициите ограничения.

Невръстната Ганга (в ролята - Рухана Кхана) е овдовяла в деня, в който се омъжва, след като съпругът и баща ѝ, с когото е много близка, са убити в бунт на брега на река Ганг в Индия. Предстои ѝ нелека борба за правото да живее щастливо, противно на всички ограничения, които обществото налага на вдовиците. Ганга е обвинявана за смъртта на съпруга ѝ, когото никога не е срещала и въпреки че е на възраст, на която дори не разбира напълно какво означава брак.

Надежда намира в осиновителите си - адвоката Ниранджан Чатурведи и съпругата му Мадви, които се отнасят с нея като със собствените им две деца. Но скоро се налага майката на Ниранджан - Аммаджи, да поеме грижата. Тя от своя страна не харесва Ганга и се отнася с нея като с овдовяла прислужница.

Следва скок във времето: Ганга (Адити Шарма) вече е пораснала и чака своята детска любов Сагар да се завърне у дома. Когато обаче се връща, той изглежда не споделя нейните чувства – или поне така си мисли. С разбито сърце Ганга ще трябва да намери сили да се изправи отново, за да продължи по дългия път към по-справедлив и изпълнен с истинска любов живот.

3 сезона, 597 епизода х24 мин.

От 4 декември 2019 г. по Diema Family.

ИЗБРАНО