Джоуи

За филма

Оригинално заглавие: Joey
Държава: САЩ
Година: 2004
Жанрове: Комедия

Режисьор: Kevin Bright, Gary Halvorson

В ролите: Matt LeBlanc, Paulo Costanzo, Drea de Matteo, Andrea Anders, Jennifer Coolidge


Трима от продуцентите на изключително успешния хитов сериал „Приятели” имат нов комедиен проект. Те се захващат със задачата да продължат живота на екрана на може би най-колоритния и единствения незадомен от всички приятели – Джоуи. Номинираният за Еми и Златен Глобус Мат Леблан взима своята роля от “Приятели” и я превъплъщава в сериал, посветен основно на неговия персонаж, Джоуи Трибиани – естествен непукист и чаровник.

От Ню Йорк Джоуи се мести в Холивуд, надявайки се да стане известен актьор. Той се сбогува с времето, когато неговите приятели бяха неговото семейство, и приветства шанса си да превърне членовете на семейството си в свои приятели. Той се премества при сестра си Джина, едра и сексапилна фризьорка, и нейния 20-годишен син Майкъл, който е ракетен инженер и истински гений.

Непринуденото отношение на Джоуи към хората го прави най-добрия приятел, когото племенникът му може да поиска. Също така, Джоуи трябва да се справи и със сексапилната, но доста недостижима съседка и с агента си, на когото сякаш му липсва способността да бъде тактичен...

ИЗБРАНО