Всичко може да се случи

За филма

Оригинално заглавие: Tutto può succedere
Държава: Италия
Година: 2015
Жанрове: Комедия

Режисьор: Алесандро Анджелини

В ролите: Джорджо Коланджели, Лучия Малиета, Пиетро Сермонти, Камила Филипи, Мая Санса, Ана Катерина Морариу, Фабио Гидони, Алесандро Тибери, Естер Елиша


Италианска адаптация на американската поредица "Parenthood" (2010 г.)
Пресъздаден е животът на многобройната фамилия Фераро, която живее близо до малкото градче Фиумичино.

Еторе е глава на семейството, а Ема – съпругата му. Двамата имат четири деца, които са напълно различни един от друг. Това са Алесандро, Сара, Джулия и Карло. Сюжетът се върти около целия клан Фераро – бащи, майки, деца, баби и дядовци, тийнейджъри. И макар да са много различни, Фераро са привързани един към друг, а в къщата им се случва всичко – любов, предателство, изненада, страх...

Героите:
Еторе Фераро (Джорджо Коланджели) е патриархът в семейството. Той е щастлив човек, който живее, без да има особени грижи.
Ема Фераро (Лучия Малиета) е съпруга на Еторе и майка на четирите им деца. Тя е търпелива жена, която цял живот търпи лудориите на съпруга си Еторе. Обича тениса и се запознава с мъж, с когото има кратък флирт.
Алесандро Фераро (Пиетро Сермонти) е първородният син на Еторе и Ема. Той е баща на Федерика и Макс, 43-годишен е и е женен за Кристина. Директор продажби е. Алесандро е много ревнив и свръхпокровителствен към Федерика.
Кристина (Камила Филипи) е съпругата на Алесандро. Завършила е архитектура, но е предпочела да се посвети на семейството си.
Сара Фераро (Мая Санса) е дъщеря на Еторе и Ема и майка на Амбра и Денис. Тя рано напуска семейството си, прекъсва и образованието си. Приятелят й Елия я оставя, затова тя се връща при родителите си с двете си деца.
Джулия Фераро (Ана Катерина Морариу) е третото дете на Еторе и Ема.Тя е майка на Матилде. Успешен адвокат е и е омъжена за Лука, който е безработен.
Лука (Фабио Гидони) не е амбициозен, за разлика от съпругата си Джулия. Обича градинарството и превръща хобито си в професия.
Карло Фераро (Алесандро Тибери) е най-малкият син на Еторе и Ема. Той е класическият разглезен мъж, който открива, че от 5 години има син, роден от флирта му с Февен.
Февен (Естер Елиша) е майка на Робел. В продължение на пет години тя е крила от Карло, че двамата имат син. Но накрая решава да запознае Робел с баща му.

3 сезона (2015 - 2018 г.), 42 епизода: сезони I и 2 х100 мин., сезон III х50 мин.
Уеб сайт: raiplay.it/programmi/tuttopuosuccedere/
Фейсбук: it-it.facebook.com/TuttoPuoSuccedereOfficial/

От 1 януари 2018 г. по bTV Lady (епизоди х50 мин.). От 3 март 2019 г. - повторение.
От 5 до 23 февруари 2018 г. по bTV (15 епизода х50 мин.). От 30 юли до 7 август 2018 г. - продължение (еп. 20-26). От 8 август до 4 септември 2018 г. - сезон II (до еп.20; от 24 април до 3 май 2019 г. - еп.20-24). От 13 ноември 2019 г. - сезон III.

ИЗБРАНО